Klik op foto om te vergroten.
Recepten uit de doos van Derbyke & Elmo februari 2011.
Recept
« Terug naar recepten
Kippenreepjes op zijn provencaals
PT30M
Kippenreepjes op zijn provencaals
Een heerlijk kippenreepjes op zijn provencaals recept uit de belgische keuken wat echt de moeite waard is om uit te proberen.
Recept van:
Hilde Dumont
Bereidingstijd:
30 min
Personen:
4 personen
Categorieën:
Bevat per éénpersoons portie:
Waardering:
5
0
4
Herkomst:
Belgie
Keuken:
Belgische
Bron:
Derbyke & Elmo
Kan worden ingevroren:
Ja
Geplaatst op:
Bereiding
Hoe Kippenreepjes op zijn provencaals te bereiden
Bak de kippenreepjes bruin aan in boter.
Champignons in schijven snijden.
Tomaten in stukjes snijden.
Ajuin halveren en in ringen snijden.
Voeg deze ingredienten bij de kip en kruid naar smaak af met de hierboven vermelde kruiden.
Heerlijk bij pasta, rijst of aardappel gerechten.
Champignons in schijven snijden.
Tomaten in stukjes snijden.
Ajuin halveren en in ringen snijden.
Voeg deze ingredienten bij de kip en kruid naar smaak af met de hierboven vermelde kruiden.
Heerlijk bij pasta, rijst of aardappel gerechten.