Recept
« Terug naar recepten
Kippensoep met winterwortel, ei en taugé
PT75M
Kippensoep met winterwortel, ei en taugé
Een heerlijk kippensoep met winterwortel, ei en taugé recept uit de oosterse keuken wat echt de moeite waard is om uit te proberen.
Recept van:
Joyce Damhuis
Bereidingstijd:
75 min
Personen:
6 personen
Bevat per éénpersoons portie:
Waardering:
5
0
2
Herkomst:
China
Keuken:
Oosterse
Bron:
Eigen recept
Kan worden ingevroren:
Ja
Geplaatst op:
Bereiding
Hoe Kippensoep met winterwortel, ei en taugé te bereiden
Haal het vel van de kippenpoten. Doe de kippenpoten in een pan met water en voeg de kippenbouillon en de pepers hier aan toe. Kook de kippenpoten in ±60 minuten gaar. Maak de winterwortel schoon en snijd deze in dunne reepjes. Klop het ei los en bak het ei aan beide kanten bruin, en laat afkoelen. Als de kip gaar is het vlees van de poten halen en in stukjes snijden. Doe de kip terug in de pan en voeg de winterwortel toe en laat dit ±2 a 3 minuten pruttelen. Voeg dan de taugé en het gebakken ei toe.
Reageer op dit recept
Reacties op dit recept
Bobbejaan van Elst zegt:
Anna Koudys zegt:
Groetjes,
Anna.
KookJij.
Gerrit van Hanja zegt:
Aan het vel zit de meeste smaak.
Groet, Gerrit.