Recept
« Terug naar recepten
Kippenspiesjes met currydip
PT30M
Kippenspiesjes met currydip
Een heerlijk kippenspiesjes met currydip recept uit de belgische keuken wat echt de moeite waard is om uit te proberen.
Recept van:
Erwin Elens
Bereidingstijd:
30 min
Personen:
4 personen
Categorieën:
- > Voorgerechten - Warm
Bevat per éénpersoons portie:
Waardering:
Herkomst:
Belgie
Keuken:
Belgische
Bron:
Lacroix
Kan worden ingevroren:
Nee
Geplaatst op:
Bereiding
Hoe Kippenspiesjes met currydip te bereiden
Snijd de kipfilets in blokjes en steek ze op de spiesjes, afgewisseld met stukjes paprika en ajuin. Laat de spiesjes kort marineren in wat sojasaus.
Snijd de ui fijn en stoof een handvol ajuin aan in 50 gram boter. Blus de pan met gevogeltefond en laat tot de helft inkoken. Voeg kokosmelk toe en smaak af met peper en zout.
Bak de spiesje in een hete pan en rasp er op het laatste wat limoenschil over.
Serveer als hapje of als voorgerecht.
Snijd de ui fijn en stoof een handvol ajuin aan in 50 gram boter. Blus de pan met gevogeltefond en laat tot de helft inkoken. Voeg kokosmelk toe en smaak af met peper en zout.
Bak de spiesje in een hete pan en rasp er op het laatste wat limoenschil over.
Serveer als hapje of als voorgerecht.