KookJij

Kippenspiesjes met currydip

Een heerlijk kippenspiesjes met currydip recept uit de belgische keuken wat echt de moeite waard is om uit te proberen.
Recept van:
Bereidingstijd: 30 min
Personen: 4 personen
Categorieën:
  1. > Voorgerechten - Warm
Bevat per éénpersoons portie:
Waardering:
Herkomst: Belgie
Keuken: Belgische
Bron: Lacroix
Kan worden ingevroren: Nee
Geplaatst op:

Bereiding

Hoe Kippenspiesjes met currydip te bereiden

Snijd de kipfilets in blokjes en steek ze op de spiesjes, afgewisseld met stukjes paprika en ajuin. Laat de spiesjes kort marineren in wat sojasaus.
Snijd de ui fijn en stoof een handvol ajuin aan in 50 gram boter. Blus de pan met gevogeltefond en laat tot de helft inkoken. Voeg kokosmelk toe en smaak af met peper en zout.
Bak de spiesje in een hete pan en rasp er op het laatste wat limoenschil over.
Serveer als hapje of als voorgerecht.

Reageer op dit recept

Uw bericht mag nog karakters bevatten

Reacties op dit recept

Er zijn nog geen reacties geplaatst