Recept
« Terug naar recepten
Kiprolletjes met graanmosterd en dragon
PT30M
Kiprolletjes met graanmosterd en dragon
Een heerlijk kiprolletjes met graanmosterd en dragon recept uit de belgische keuken wat echt de moeite waard is om uit te proberen.
Recept van:
Marijke Geurts
Bereidingstijd:
30 min
Personen:
4 personen
Categorieën:
Bevat per éénpersoons portie:
Waardering:
5
0
3
Herkomst:
Belgie
Keuken:
Belgische
Bron:
vlam
Kan worden ingevroren:
Nee
Geplaatst op:
Bereiding
Hoe Kiprolletjes met graanmosterd en dragon te bereiden
1. Snijd elke kipfilet overlangs in 4 repen en kruid ze met de kipkruiden.
2. Leg op elke spekreep een stuk kip, rol het geheel op, prik ze per 4 vast op een satéstokje en bak ze gaar in de pan.
3. Kruid de tomaatjes met de Provençaalse kruiden, bestrooi ze met paneermeel, leg er een klontje boter op en warm ze op in de oven.
4. Meng de bearnaisesaus met de graanmosterd en warm de saus op.
5. Bak de champignons en kruid ze met peper en zout.
6. Schik de champignons in een smalle lijn op het bord. Plaats hierop de tomaatjes en de kiprolletjes die u van de brochette gehaald hebt.
2. Leg op elke spekreep een stuk kip, rol het geheel op, prik ze per 4 vast op een satéstokje en bak ze gaar in de pan.
3. Kruid de tomaatjes met de Provençaalse kruiden, bestrooi ze met paneermeel, leg er een klontje boter op en warm ze op in de oven.
4. Meng de bearnaisesaus met de graanmosterd en warm de saus op.
5. Bak de champignons en kruid ze met peper en zout.
6. Schik de champignons in een smalle lijn op het bord. Plaats hierop de tomaatjes en de kiprolletjes die u van de brochette gehaald hebt.