Recept
« Terug naar recepten
Kipspiesen met piripirisaus
PT35M
Kipspiesen met piripirisaus
Een heerlijk kipspiesen met piripirisaus recept uit de hollandse keuken wat echt de moeite waard is om uit te proberen.
Recept van:
Marijke Geurts
Bereidingstijd:
35 min
Personen:
4 personen
Categorieën:
Bevat per éénpersoons portie:
Waardering:
5
0
4
Herkomst:
Nederland
Keuken:
Hollandse
Bron:
boodschappen
Kan worden ingevroren:
Nee
Geplaatst op:
Bereiding
Hoe Kipspiesen met piripirisaus te bereiden
Meng de ingrediënten voor de saus door elkaar. Laat deze piripirisaus bij voorkeur een dag op smaak komen. Rijg de kipfilet aan spiesen en wissel de stukjes kip af met een klein tomaatje. Bestrooi de spiesen met zout en bestrijk ze met piripirisaus.
Bereiden:
Rooster de kipspiesen circa 15 minuten op de barbecue. Draai ze tijdens het roosteren regelmatig om. Bestrijk ze ook af en toe met de saus. Besprenkel de gare kipspiesen ten slotte met citroensap.
Tip:
Serveersuggestie: Eet bij dit gerecht gekookte rijst en meng deze met doperwtjes, in stukjes gesneden rauwe rode paprika en gesnipperde gebakken ui.
Bereiden:
Rooster de kipspiesen circa 15 minuten op de barbecue. Draai ze tijdens het roosteren regelmatig om. Bestrijk ze ook af en toe met de saus. Besprenkel de gare kipspiesen ten slotte met citroensap.
Tip:
Serveersuggestie: Eet bij dit gerecht gekookte rijst en meng deze met doperwtjes, in stukjes gesneden rauwe rode paprika en gesnipperde gebakken ui.