Recept
« Terug naar recepten
Kleurige groente-omelet
PT45M
Kleurige groente-omelet
Een heerlijk kleurige groente-omelet recept uit de europese keuken wat echt de moeite waard is om uit te proberen.
Recept van:
Lambert de Bruijn
Bereidingstijd:
45 min
Personen:
4 personen
Categorieën:
- > Ontbijt & Lunch - Warm
- > Makkelijk & snel - Warm
Bevat per éénpersoons portie:
Waardering:
5
0
7
Herkomst:
Frankrijk
Keuken:
Europese
Bron:
Kan worden ingevroren:
Nee
Geplaatst op:
Bereiding
Hoe Kleurige groente-omelet te bereiden
Klop de eieren los met de crème fraîche,pamezaanse kaas,peper en zout en zet dit mengsel weg.Maak de champignons schoon en snijd ze in plakjes.Schil de knoflook en hak de teentjes fijn.Maak de uitjes schoon en snijd ze in ringen.Houd de groenten apart.Was de courgettes en snijd de uiteinden eraf.Snijd de courgettes eerst in de lengte in vieren en vervolgens in stukjes.Maak de paprika schoon en snijd ze in repen.Bak de groenten(zonder het groen van de lente-uitjes)in de olie op hoog vuur 5 min.Voeg het citroensap,zout,peper en de oregano toe en schep alles door elkaar.Haal de groenten uit de pan en voeg het groen van de lente-uitjes toe en houd het warm.Giet het eiermengsel in de pan en bak hiervan een mooie omelet.Maak er hier vier van.Laat de omelet voor de helft op het bord glijden en leg er de groenten erop.Klap de omelet dubbel.
Eet er versgebakken stokbrood bij.
Eet er versgebakken stokbrood bij.
amal zegt: