KookJij

Frittata omelettaart met champignons en paprika uit de oven

Fritatta is een soort hartige taart waar geen deeg aan te pas komt. Eieren en groenten zijn het hoofdbestanddeel. Deze frittata wordt geebakken in de oven.
Recept van:
Bereidingstijd: 20 min
Personen: 2 personen
Bevat per éénpersoons portie:
Waardering:
Herkomst: Italie
Keuken: Europese
Bron: Eigen recept
Kan worden ingevroren: Nee
Geplaatst op:

Bereiding

Hoe Frittata omelettaart met champignons en paprika uit de oven te bereiden

  1. Verwarm de oven voor op 200 graden.
  2. Verhit in een koekenpan de olie en fruit
  3. de ui ca. 2 minuten. Voeg de champignons en paprika toe en bak ca. 5 min. mee.
  4. Klop de eieren los met de kwark of zure room.. Breng op smaak met peper en zout.
  5. Vet de vorm in met wat zonnebloemolie.
  6. Schep het champignonmengsel in de ingevette taartvorm. Schenk het eimengsel erover en strijk glad. Bestrooi met de kaas.
  7. Bak de frittata in het midden van de voorverwarmde oven in ca. 20 min. gaar en goudbruin.

Mijn kookverhaal (Petra Wiggers)

Voor 4 personen, met de dubbele hoeveelheid aan ingrediënten, heb je een taartvorm van 26 cm doorsnede nodig

Reageer op dit recept

Uw bericht mag nog karakters bevatten

Reacties op dit recept

Er zijn nog geen reacties geplaatst