Wij hebben er risotto en een tomatensalade bij gegeten. Ook lekker met stokbrood en een groene salade.
Wie graag wat vlees wil: meng er gebakken spek- of reepjes ham doorheen
Recept
« Terug naar recepten
Frittata omelettaart met champignons en paprika
PT20M
Frittata omelettaart met champignons en paprika
Deze fritatta is een hartige taart waar geen deeg aan te pas komt. Eieren en groenten zijn het hoofdbestanddeel. Deze frittata is gemaakt in de
oven.
Recept van:
Petra Wiggers
Bereidingstijd:
20 min
Personen:
2 personen
Categorieën:
- > Bijgerechten - Overig
- > Hoofdgerechten - Vegetarisch
- > Low Carb - Ontbijt & Lunch
- > Speciale gelegenheden - Pasen
Bevat per éénpersoons portie:
Waardering:
Herkomst:
Frankrijk
Keuken:
Europese
Bron:
aangepast recept van Allerhande
Kan worden ingevroren:
Nee
Geplaatst op:
Bereiding
Hoe Frittata omelettaart met champignons en paprika te bereiden
- Verwarm de oven voor op 200 graden boven- en onderwarmte.
- Verhit de olie in een koekenpan en fruit de ui plm. 2 minuten. Voeg de champignons en paprika toe en bak ca. 5 min. mee.
- Klop de eieren los met de kwark of zure room.. Breng op smaak met peper en zout.
- Vet de vorm in met wat zonnebloemolie. Schep het champignonmengsel in de ingevette taartvorm.
- Schenk het eimengsel erover en strijk glad. Bestrooi met de kaas.
- Bak de frittata in het midden van de voorverwarmde oven in ca. 20 min. gaar en goudbruin.