Recept
« Terug naar recepten
Knakworstjes in bladerdeeg
PT30M
Knakworstjes in bladerdeeg
Een heerlijk knakworstjes in bladerdeeg recept uit de hollandse keuken wat echt de moeite waard is om uit te proberen.
Bereiding
Hoe Knakworstjes in bladerdeeg te bereiden
De oven voorverwarmen op ± 180 graden
Bladerdeeg laten ontdooien, de knakworstje in 3 stukjes snijden, het bladerdeeg wat uitrollen en in 6 gelijke stukken snijden het spek in reepjes snijden en dat om de knakworstje rollen en dan in de bladerdeeg inrollen en met een vork de zijkanten rondom dichtdrukken, het ei opkloppen en met een kwastje in smeren.
Op de bakplaat leggen met wat ruimte er tussen als het bladerdeeg bruin is uit de ovenhalen.
Bladerdeeg laten ontdooien, de knakworstje in 3 stukjes snijden, het bladerdeeg wat uitrollen en in 6 gelijke stukken snijden het spek in reepjes snijden en dat om de knakworstje rollen en dan in de bladerdeeg inrollen en met een vork de zijkanten rondom dichtdrukken, het ei opkloppen en met een kwastje in smeren.
Op de bakplaat leggen met wat ruimte er tussen als het bladerdeeg bruin is uit de ovenhalen.
Roy zegt: