Recept
« Terug naar recepten
Worstenbrood : heel simpel
PT30M
Worstenbrood : heel simpel
Een heerlijk worstenbrood : heel simpel recept uit de belgische keuken wat echt de moeite waard is om uit te proberen.
Recept van:
Hilde Dumont
Bereidingstijd:
30 min
Personen:
4 personen
Categorieën:
- > Hoofdgerechten - Overig
- > Makkelijk & snel - Warm
Bevat per éénpersoons portie:
Waardering:
5
0
24
Herkomst:
Belgie
Keuken:
Belgische
Bron:
Derbyke & Elmo
Kan worden ingevroren:
Ja
Geplaatst op:
Bereiding
Hoe Worstenbrood : heel simpel te bereiden
Rol het bladerdeeg open leg er de worsten op smeer de kanten in met het ei en rol terug op. Smeer de bovenkant in met het ei en bak gedurende 30 min in een voorverwarmde oven van 180 graden. Serveer zeer warm met groenten naar keuze en curry ketchup.
Reageer op dit recept
Reacties op dit recept
Frans Eraly zegt:
Echte worstenbroodjes zijn met gemengd gehakt en niet met curryworsten.;)
Jos zegt:
Bedankt voor de uitleg, zo zie je, je bent nooit te oud om nog wat erbij te leren.
Een prettig weekend gewenst.
MVG. Jos
enilorac zegt:
derbyke zegt: