Recept
« Terug naar recepten
Knapperige kaaskoekjes met ui
PT30M
Knapperige kaaskoekjes met ui
Een heerlijk knapperige kaaskoekjes met ui recept uit de europese keuken wat echt de moeite waard is om uit te proberen.
Recept van:
Erwin Elens
Bereidingstijd:
30 min
Personen:
nvt personen
Categorieën:
Bevat per éénpersoons portie:
Waardering:
Herkomst:
Frankrijk
Keuken:
Europese
Bron:
Njam.tv
Kan worden ingevroren:
Nee
Geplaatst op:
Bereiding
Hoe Knapperige kaaskoekjes met ui te bereiden
Verwarm de oven voor op 180°C.
Meng de geraspte kaas met de geraspte uit. Bestrijk de plakjes bladerdeeg met eiwit en verdeel het kaasmengsel erover. Rol de zijkanten naar het midden toe en snijd uit elke plakje bladerdeeg 5 koekjes in de vorm van een vlindertje.
Bak de kaasvlinders in ± 17 minuten op een met bakpapier bekleed bakblik in de voorverwarmde oven. Wanneer de koekjes een mooi goudbruin kleurtje hebben, zijn ze klaar.
Tip:
Je kan het bladerdeeg ook licht bestrijken met wat groene pesto voor extra smaak.
Meng de geraspte kaas met de geraspte uit. Bestrijk de plakjes bladerdeeg met eiwit en verdeel het kaasmengsel erover. Rol de zijkanten naar het midden toe en snijd uit elke plakje bladerdeeg 5 koekjes in de vorm van een vlindertje.
Bak de kaasvlinders in ± 17 minuten op een met bakpapier bekleed bakblik in de voorverwarmde oven. Wanneer de koekjes een mooi goudbruin kleurtje hebben, zijn ze klaar.
Tip:
Je kan het bladerdeeg ook licht bestrijken met wat groene pesto voor extra smaak.
fijnproever zegt: