Naar aanleiding van peggyspastime op haar blog op www.volrecepten.be heb ik deze puree gemaakt.
Ik had allerlei groenten in m´n koelkast en aangezien ik een paar daagjes wegging, was het nodig om iets te gaan verwerken.
Ik heb haar bereidingswijze gevolgd, maar met mijn groenten.
Ik heb het gegeten als hoofdgerecht met een runderworstje.
Was een heerlijke combi!
Recept
« Terug naar recepten
Wortel- bleekselderijpuree
PT75M
Wortel- bleekselderijpuree
Een heerlijk wortel- bleekselderijpuree recept uit de hollandse keuken wat echt de moeite waard is om uit te proberen.
Recept van:
Gea Bruining
Bereidingstijd:
75 min
Personen:
2 personen
Categorieën:
Bevat per éénpersoons portie:
Waardering:
5
0
1
Herkomst:
Nederland
Keuken:
Hollandse
Bron:
zie mijn verhaal...
Geplaatst op:
Bereiding
Hoe Wortel- bleekselderijpuree te bereiden
Smoor de groenten in de (room)boter tot ze echt zacht zijn.
Dit kan best 20 minuten duren.
Verwarm de oven voor tot 200 graden.
Pureer de groenten met het ei en de crème fraîche.
Strooi de kaas er over.
Doe het in de oven voor zo´n 20 minuten.
Hou het in de gaten, een zwart korstje is niet zo lekker..
Dit kan best 20 minuten duren.
Verwarm de oven voor tot 200 graden.
Pureer de groenten met het ei en de crème fraîche.
Strooi de kaas er over.
Doe het in de oven voor zo´n 20 minuten.
Hou het in de gaten, een zwart korstje is niet zo lekker..