Recept
« Terug naar recepten
Knoflookcroutons
PT20M
Knoflookcroutons
Een heerlijk knoflookcroutons recept uit de hollandse keuken wat echt de moeite waard is om uit te proberen.
Recept van:
Bert Allers
Bereidingstijd:
20 min
Personen:
5 personen
Categorieën:
- > Bijgerechten - Overig
Bevat per éénpersoons portie:
Waardering:
5
0
6
Herkomst:
Nederland
Keuken:
Hollandse
Bron:
Eigen knoflook
Kan worden ingevroren:
Nee
Geplaatst op:
Bereiding
Hoe Knoflookcroutons te bereiden
Doe de olie met de ongepelde teentjes knoflook in een pan.
En gaar ze op een laag vuur.
Neem de knoflook uit de olie.
Knijp de knoflook uit de schilletjes en meng ze met een beetje zout en peper.
Verwijder de korsten van de boterhammen en snijd ze diagonaal in vieren.
Verhit de knoflookolie met de boter en bak de driehoekjes
En gaar ze op een laag vuur.
Neem de knoflook uit de olie.
Knijp de knoflook uit de schilletjes en meng ze met een beetje zout en peper.
Verwijder de korsten van de boterhammen en snijd ze diagonaal in vieren.
Verhit de knoflookolie met de boter en bak de driehoekjes