Recept
« Terug naar recepten
Knolselderij patat
PT10M
Knolselderij patat
Een heerlijk knolselderij patat recept uit de hollandse keuken wat echt de moeite waard is om uit te proberen.
Recept van:
-@ddie van den Heuvel
Bereidingstijd:
10 min
Personen:
4 personen
Categorieën:
Bevat per éénpersoons portie:
Waardering:
5
0
8
Herkomst:
Nederland
Keuken:
Hollandse
Bron:
Kan worden ingevroren:
Nee
Geplaatst op:
Bereiding
Hoe Knolselderij patat te bereiden
Schil de knolselderij en snijd in plakken van 1 cm. Snijd deze plakken daarna in reepjes van 1 cm.
Verwarm de friteuse voor op 150 graden.
Bak de knolselderij reepjes 6 min. voor in de olie.
Zet daarna de friteuse op 180 graden en bak de knolselderij af.
lekker met paprikapoeder.
Verwarm de friteuse voor op 150 graden.
Bak de knolselderij reepjes 6 min. voor in de olie.
Zet daarna de friteuse op 180 graden en bak de knolselderij af.
lekker met paprikapoeder.
Reageer op dit recept
Reacties op dit recept
addie zegt:
Bedankt voor je reactie. Zelf heb ik gebakken in de friteuse.
Maar volgens reactie van Lart moet je de oven op 180 graden zetten dan 30 min. bakken. Heb dit zelf nog niet gedaan.
Kookgroet Addie.
marjan zegt: