KookJij

Knorhaan

Een heerlijk knorhaan recept uit de belgische keuken wat echt de moeite waard is om uit te proberen.
Recept van:
Bereidingstijd: 30 min
Personen: 2 personen
Bevat per éénpersoons portie:
Waardering:
Herkomst: Belgie
Keuken: Belgische
Bron: Derbyke & Elmo
Kan worden ingevroren: Ja
Geplaatst op:

Bereiding

Hoe Knorhaan te bereiden

Spoel de vis goed onder stromend water en dep hem droog. Kruid zeer goed met fijn gesneden look , peper en paprika poeder. Bak deze gaar in boter.

Mijn kookverhaal (Hilde Dumont)

Deze aparte vis , geserverveerd met gewokte lente groenten te vinden op mijn receptenpagina.
Kan zowel met aardappelen of rijst geserveerd worden.

Reageer op dit recept

Uw bericht mag nog karakters bevatten

Reacties op dit recept

Er zijn nog geen reacties geplaatst