Recept
« Terug naar recepten
Koetjesreep-banaan
PT15M
Koetjesreep-banaan
Een heerlijk koetjesreep-banaan recept uit de hollandse keuken wat echt de moeite waard is om uit te proberen.
Recept van:
miriam .........
Bereidingstijd:
15 min
Personen:
4 personen
Categorieën:
Bevat per éénpersoons portie:
Waardering:
5
0
1
Herkomst:
Nederland
Keuken:
Hollandse
Bron:
kokenopdecamping
Kan worden ingevroren:
Nee
Geplaatst op:
Bereiding
Hoe Koetjesreep-banaan te bereiden
Neem een banaan in de schil en snijd hem in de lengte open, maar niet helemaal door. Vul de opening met 1½ of 2 minireepjes op en wikkel dit strak in de aluminiumfolie. Laat het ongeveer 15 minuten op de barbecue liggen, zodat de chocola smelt en de banaan zacht wordt.
Mijn kookverhaal (miriam .........)
Vouw de aluminiumfolie open maar laat de banaan erin zitten. Je kunt het met een lepeltje eruit nemen. Eventueel wat slagroom erover doen.