Recept
« Terug naar recepten
Koffie-abrikozen
PT20M
Koffie-abrikozen
Een heerlijk koffie-abrikozen recept uit de belgische keuken wat echt de moeite waard is om uit te proberen.
Recept van:
Sofie Vermaut
Bereidingstijd:
20 min
Personen:
4 personen
Categorieën:
- > Nagerechten - Koud
Bevat per éénpersoons portie:
Waardering:
5
0
3
Herkomst:
Belgie
Keuken:
Belgische
Bron:
njam.be
Kan worden ingevroren:
Nee
Geplaatst op:
Bereiding
Hoe Koffie-abrikozen te bereiden
Vermeng de koffie en de port. Laat de abrikozen tenminste 2 uur wellen in dit mengsel. Laat ze daarna uitlekken en dep ze droog.
Laat de chocolade au bain marie of in de microgolfoven smelten en dop er één voor één de abrikozen in. Leg ze op een vel bakpapier en laat de chocolade op een koele en droge plek opstijven.
Laat de chocolade au bain marie of in de microgolfoven smelten en dop er één voor één de abrikozen in. Leg ze op een vel bakpapier en laat de chocolade op een koele en droge plek opstijven.