Recept
« Terug naar recepten
Koffie Tia Maria
PT10M
Koffie Tia Maria
Een heerlijk koffie tia maria recept uit de belgische keuken wat echt de moeite waard is om uit te proberen.
Recept van:
Inge Deyck
Bereidingstijd:
10 min
Personen:
6 à 8 personen
Bevat per éénpersoons portie:
Waardering:
5
0
2
Herkomst:
Belgie
Keuken:
Belgische
Bron:
Kan worden ingevroren:
Ja
Geplaatst op:
Bereiding
Hoe Koffie Tia Maria te bereiden
De koffie later afkoelen.
Samen met de melk, de suiker en de koffielikeur in een shaker met ijsblokjes doen. Flink schudden tot het drankje door en door gekoeld is en in hoge glazen schenken.
Bestrooien met chocoladeschaafsel en serveren met een rietje.
Samen met de melk, de suiker en de koffielikeur in een shaker met ijsblokjes doen. Flink schudden tot het drankje door en door gekoeld is en in hoge glazen schenken.
Bestrooien met chocoladeschaafsel en serveren met een rietje.
Mijn kookverhaal (Inge Deyck)
Is erg lekker bij warm weer inplaats van de gewone pousse cafe.