Recept
« Terug naar recepten
Koffiesabayon
PT30M
Koffiesabayon
Een heerlijk koffiesabayon recept uit de belgische keuken wat echt de moeite waard is om uit te proberen.
Recept van:
Inge Deyck
Bereidingstijd:
30 min
Personen:
4 personen
Categorieën:
- > Nagerechten - Warm
Bevat per éénpersoons portie:
Waardering:
5
0
2
Herkomst:
Belgie
Keuken:
Belgische
Bron:
Kan worden ingevroren:
Ja
Geplaatst op:
Bereiding
Hoe Koffiesabayon te bereiden
De eidooiers wit kloppen met de suiker en de vanillesuiker erdoor mengen met de handmixer.
De hete koffie erdoor roeren en al kloppend au bain marie of op een heel zacht vuur verwarmen.
De cognac erdoor roeren.
In glazen schenken.
Bestrooien met fijn gemalen koffie.
De hete koffie erdoor roeren en al kloppend au bain marie of op een heel zacht vuur verwarmen.
De cognac erdoor roeren.
In glazen schenken.
Bestrooien met fijn gemalen koffie.