Recept
« Terug naar recepten
Kokos makaronen met amandelen- walnoten
PT30M
Kokos makaronen met amandelen- walnoten
Een heerlijk kokos makaronen met amandelen- walnoten recept uit de amerikaanse keuken wat echt de moeite waard is om uit te proberen.
Recept van:
Flavia Vasco de Sousa
Bereidingstijd:
30 min
Personen:
nvt personen
Categorieën:
Bevat per éénpersoons portie:
Waardering:
5
0
2
Herkomst:
Amerika
Keuken:
Amerikaanse
Bron:
Every Day with Rachael Ray
Kan worden ingevroren:
Nee
Geplaatst op:
Bereiding
Hoe Kokos makaronen met amandelen- walnoten te bereiden
Oven op 175 a 180 gr C.
Bakplaat bekleden met bakpapier.
In een kom de eiwitten en zout opkloppen, maar nog niet stijf.
Geleidelijk, al kloppend, de suiker toevoegen en het geheel stijfkloppen.
Spatel dan de kokos en de noten erdoor.
Leg met een lepel hoopjes van het beslag op het bakpapier en schuif de plaat in de oven ong 18 a 20 minuten of tot ze goudbruin zijn.
Bakplaat bekleden met bakpapier.
In een kom de eiwitten en zout opkloppen, maar nog niet stijf.
Geleidelijk, al kloppend, de suiker toevoegen en het geheel stijfkloppen.
Spatel dan de kokos en de noten erdoor.
Leg met een lepel hoopjes van het beslag op het bakpapier en schuif de plaat in de oven ong 18 a 20 minuten of tot ze goudbruin zijn.
Mijn kookverhaal (Flavia Vasco de Sousa)
De hoeveelheid koekjes is afhankelijk van de grootte. Als je ze niet te groot maakt kun je er ong 20 stuks uithalen. De noten kun je eventueel in een blender fijnmaken.