Recept
« Terug naar recepten
Komkommer en Appel Salsa
PT90M
Komkommer en Appel Salsa
Een heerlijk komkommer en appel salsa recept uit de hollandse keuken wat echt de moeite waard is om uit te proberen.
Recept van:
Jan A van der Hoeden
Bereidingstijd:
90 min
Personen:
6 - 8 personen
Categorieën:
Bevat per éénpersoons portie:
Waardering:
5
0
3
Herkomst:
Nederland
Keuken:
Hollandse
Bron:
Engelse vrienden
Kan worden ingevroren:
Nee
Geplaatst op:
Bereiding
Hoe Komkommer en Appel Salsa te bereiden
1).Doe alle ingredienten bij elkaar en roer ze goed dooreen, nadat de appelblokjes minstens 3 kwartier in het citroenwater hebben gelegen en goed zijn uitgelekt.
2).Vlak voor het opdienen de amandelsnipper over de salsa strooien.
2).Vlak voor het opdienen de amandelsnipper over de salsa strooien.
Mijn kookverhaal (Jan A van der Hoeden)
Deze salsa is lekker bij gegrilled varkensvlees dat is voorzien van de kruidenmix : Dep het vlees droog en druk het goed in de zetmeel->dan vlees door geklutst ei halen en vervolgens goed bedekken met de boven aangegeven kruidenmix. Dan gaar grillen.