Koud opdienen.
Je kunt heel goed de koriander en komijn weglaten en de ahornsiroop ook desnoods.
Recept
« Terug naar recepten
Komkommer Yoghurt Gazpacho V
PT60M
Komkommer Yoghurt Gazpacho V
Een heerlijk komkommer yoghurt gazpacho v recept uit de hollandse keuken wat echt de moeite waard is om uit te proberen.
Recept van:
Jan A van der Hoeden
Bereidingstijd:
60 min
Personen:
4 personen
Bevat per éénpersoons portie:
Waardering:
5
0
1
Herkomst:
Nederland
Keuken:
Hollandse
Bron:
Familie
Kan worden ingevroren:
Nee
Geplaatst op:
Bereiding
Hoe Komkommer Yoghurt Gazpacho V te bereiden
1).Doe alle ingredienten in gedeeltes in de blender en maal / draai tot een homogene massa.
2).Wanneer alle ingredienten fijn gedraaid zijn,alles bijeen doen en nog eens goed doordraaien.
3).Zet in de koelkast om ijskoud te worden.
4).Vlak voor opdienen nog even goed doorroeren .
2).Wanneer alle ingredienten fijn gedraaid zijn,alles bijeen doen en nog eens goed doordraaien.
3).Zet in de koelkast om ijskoud te worden.
4).Vlak voor opdienen nog even goed doorroeren .