Recept
« Terug naar recepten
Komkommerplakjes gevuld met magor en paprikablokje
PT15M
Komkommerplakjes gevuld met magor en paprikablokje
Een heerlijk komkommerplakjes gevuld met magor en paprikablokje recept uit de hollandse keuken wat echt de moeite waard is om uit te proberen.
Recept van:
Marijke Geurts
Bereidingstijd:
15 min
Personen:
nvt personen
Bevat per éénpersoons portie:
Waardering:
5
0
6
Herkomst:
Nederland
Keuken:
Hollandse
Bron:
ah
Kan worden ingevroren:
Nee
Geplaatst op:
Bereiding
Hoe Komkommerplakjes gevuld met magor en paprikablokje te bereiden
Was de paprika, verwijder de zaadlijsten en de pitjes en snij de paprika in superkleine blokjes. Snij de komkommer in stukken van ± 10 cm lang en verwijder de zaadjes met behulp van een appelboor.
Bereidingswijze
Meng de magor met de paprikablokjes. Vul de komkommerholtes met het kaasmengsel en snij de komkommer in niet te dunne plakken.
Bereidingswijze
Meng de magor met de paprikablokjes. Vul de komkommerholtes met het kaasmengsel en snij de komkommer in niet te dunne plakken.
emmy zegt: