KookJij

Groentedip

Dit is een lekkere dip die zéér geliefd is bij mijn gasten
Recept van:
Bereidingstijd: 30 min
Personen: 10 personen
Categorieën:
  1. > Bijgerechten - Groenten
  2. > BBQ & Grillen - Sauzen
Bevat per éénpersoons portie:
Waardering:
Herkomst: Canada
Keuken: Amerikaanse
Bron: Helen Castellan van Schijndel
Geplaatst op:

Bereiding

Hoe Groentedip te bereiden

Meng alle ingrediënten met kruiden en zout goed door elkaar en zet het afgedekt een nacht in de koelkast. Snij de groenten in stukjes en leg ze aan de buitenrand op een grote schaal, doe er wat chips tussen en zet de kleinere schaal met de saus er midden in.

Mijn kookverhaal (Doriet Janssen)

Wederom een recept uit Canada, erg lekker bij warm weer. Dit heb ik van mijn nicht Helen.

Reageer op dit recept

Uw bericht mag nog karakters bevatten

Reacties op dit recept

Doriet Janssen

Doriet Janssen zegt:
Kan ook maar na een nacht in de koelkast zijn de kruiden veel beter vermengd en beter van smaak.
wijnie

wijnie zegt:
Waarom een nachtje in de koelkast?
Kan het ook direct gebruikt worden,de `dip`?

Ik maak het op een bso....om direct op te eten....