Recept
« Terug naar recepten
Komkommersla Variatie Jan A.
PT200M
Komkommersla Variatie Jan A.
Een heerlijk komkommersla variatie jan a. recept uit de europese keuken wat echt de moeite waard is om uit te proberen.
Recept van:
Jan A van der Hoeden
Bereidingstijd:
200 min
Personen:
4 personen
Categorieën:
- > Bijgerechten - Salades
- > Bijgerechten - Groenten
Bevat per éénpersoons portie:
Waardering:
5
0
3
Herkomst:
Duitsland
Keuken:
Europese
Bron:
Jan A. (variant van salade uit de Pfalz)
Kan worden ingevroren:
Nee
Geplaatst op:
Bereiding
Hoe Komkommersla Variatie Jan A. te bereiden
1).Doe de gesneden komkommer in een vergiet en strooi er zout over heen en laat 1-2 uur staan.
2).Spoel daarna goed onder de kraan al het zout weg en dep de komkommer zo goed en kwaad als het gaat droog.
3).Doe nu alle ingrediënten bij elkaar in een ruime kom en meng goed.
4).Zet een paar uur weg in de koelkast
2).Spoel daarna goed onder de kraan al het zout weg en dep de komkommer zo goed en kwaad als het gaat droog.
3).Doe nu alle ingrediënten bij elkaar in een ruime kom en meng goed.
4).Zet een paar uur weg in de koelkast
Mijn kookverhaal (Jan A van der Hoeden)
Stap 1). en stap 4). kunnen worden overgeslagen om de sla wat sneller op tafel te krijgen, maar ik vind hem dan minder lekker.
jose aarns zegt: