Recept
« Terug naar recepten
Komkommersoep met zalm
PT15M
Komkommersoep met zalm
Een heerlijk komkommersoep met zalm recept uit de europese keuken wat echt de moeite waard is om uit te proberen.
Recept van:
Yva Lookes
Bereidingstijd:
15 min
Personen:
8 personen
Categorieën:
- > Soepen - met Vis
- > Soepen - met Groente
Bevat per éénpersoons portie:
Waardering:
5
0
2
Herkomst:
Noorwegen
Keuken:
Europese
Bron:
Kan worden ingevroren:
Ja
Geplaatst op:
Bereiding
Hoe Komkommersoep met zalm te bereiden
Snipper een uitje, hak een teen knoflook en fruit ze in de soeppan.
Voeg de in stukken gesneden komkommer toe en bak kort mee.
Verkruimel het bouillonblokje erboven en voeg ± 400 ml heet water toe.
Blend glad met een blender of staafmixer.
Breng aan de kook.
Neem van het vuur en roer 1 eetlepel roomkaas en 1 eetlepel dille erdoorheen.
Snijd 100-150 gram gerookte zalm in snippers.
Leg die op een hoopje in een diep bord, schenk de soep eromheen.
Serveer met een lepel kruidenroomkaas en een takje dille.
Voeg de in stukken gesneden komkommer toe en bak kort mee.
Verkruimel het bouillonblokje erboven en voeg ± 400 ml heet water toe.
Blend glad met een blender of staafmixer.
Breng aan de kook.
Neem van het vuur en roer 1 eetlepel roomkaas en 1 eetlepel dille erdoorheen.
Snijd 100-150 gram gerookte zalm in snippers.
Leg die op een hoopje in een diep bord, schenk de soep eromheen.
Serveer met een lepel kruidenroomkaas en een takje dille.