Recept
« Terug naar recepten
Koude tomatensoep
PT75M
Koude tomatensoep
Een heerlijk koude tomatensoep recept uit de belgische keuken wat echt de moeite waard is om uit te proberen.
Bereiding
Hoe Koude tomatensoep te bereiden
1. Pel de tomaten, snij ze in kwartjes, verwijder de pitten en pureer het vruchtvlees met de staafmixer.
2. Breng op smaak met de balsamico, een snuifje suiker, flink wat peper uit de molen en zout. Zet 1 uur koel weg.
3. Werk af met een geutje olijfolie en vers gehakte dragon. Serveer lichtjes gekoeld. Lekker met wat verse geitenkaas en soepstengels met kruiden.
2. Breng op smaak met de balsamico, een snuifje suiker, flink wat peper uit de molen en zout. Zet 1 uur koel weg.
3. Werk af met een geutje olijfolie en vers gehakte dragon. Serveer lichtjes gekoeld. Lekker met wat verse geitenkaas en soepstengels met kruiden.