Recept
« Terug naar recepten
Krab met perziken
PT30M
Krab met perziken
Een heerlijk krab met perziken recept uit de hollandse keuken wat echt de moeite waard is om uit te proberen.
Recept van:
Marijke Geurts
Bereidingstijd:
30 min
Personen:
8 personen
Categorieën:
- > Voorgerechten - Koud
Bevat per éénpersoons portie:
Waardering:
5
0
3
Herkomst:
Nederland
Keuken:
Hollandse
Bron:
eigen kookclub
Kan worden ingevroren:
Nee
Geplaatst op:
Bereiding
Hoe Krab met perziken te bereiden
Schil de perziken, dit gaat makkelijk als je ze even in kokend water dompelt, Halveer ze en haal de pit eruit. Snij het vlees van 1 perzik klein. Snij ook het krabvlees klein, meng beide. Klop de slagroom stijf en meng deze, samen met de cognac en een flinke portie paprikapoeder door het krab-perzikmengsel. Vul de halve perziken met dit mengsel en zet ze 1 uur in de koelkast. Was de blaadjes sla, droog ze en deponeer ze op een serveerschaal. Zet hierop de 8 halve perziken, bestrooi deze nog met wat paprikapoeder en serveer. Geef er geroosterd brood en boter bij.