Recept
« Terug naar recepten
Krab, palmhart en Florida grapefruit salade
PT30M
Krab, palmhart en Florida grapefruit salade
Een heerlijk krab, palmhart en florida grapefruit salade recept uit de amerikaanse keuken wat echt de moeite waard is om uit te proberen.
Recept van:
H Hero
Bereidingstijd:
30 min
Personen:
4 personen
Categorieën:
- > Bijgerechten - Salades
Bevat per éénpersoons portie:
Waardering:
5
0
2
Herkomst:
Amerika
Keuken:
Amerikaanse
Bron:
Jean Beddington - New Florida Cuisine
Kan worden ingevroren:
Nee
Geplaatst op:
Bereiding
Hoe Krab, palmhart en Florida grapefruit salade te bereiden
Combineer de ansjovisfilets, olie en azijn en meng met een staafmixer tot een glad mengsel. Dun het uit met het bewaarde grapefruitsap en breng het op smaak. Giet de palmharten af. Controleer het krabvlees op eventuele stukjes schelp. Snijd de palmharten in de lengte doormidden en verdeel over vier borden. Strooi de grapefruit over de palmharten en doe er ansjovis als ‘dressing’ overheen. Verdeel het krabvlees in vier nette porties en plaats het op de salade. Garneer met de korianderblaadjes en bieslook.