Recept
« Terug naar recepten
Krentenbol panini
PT8M
Krentenbol panini
Een heerlijk krentenbol panini recept uit de hollandse keuken wat echt de moeite waard is om uit te proberen.
Recept van:
Marijke Geurts
Bereidingstijd:
8 min
Personen:
1 personen
Categorieën:
- > Ontbijt & Lunch - Warm
Bevat per éénpersoons portie:
Waardering:
5
0
4
Herkomst:
Nederland
Keuken:
Hollandse
Bron:
voorlichtingsbureau brood
Kan worden ingevroren:
Nee
Geplaatst op:
Bereiding
Hoe Krentenbol panini te bereiden
Snijd een krentenbol open en beleg de onderkant met 2-3 geschaafde plakjes Hollandse geitenkaas. Leg hierop een plak of enkele partjes sinaasappel – en als je dat lekker vindt een paar blaadjes verse koriander – en dek dit weer af met 1-2 plakjes geitenkaas. Leg de bovenkant van de krentenbol erop en bak de panini in een contactgrill of tostiapparaat knapperig bruin.
Bereidingstijd: ca. 5-8 minuten
Tip: De krentenbol panini is natuurlijk ook verschrikkelijk lekker met gewone kaas en plakjes appel of een schijf ananas.
Bereidingstijd: ca. 5-8 minuten
Tip: De krentenbol panini is natuurlijk ook verschrikkelijk lekker met gewone kaas en plakjes appel of een schijf ananas.