Recept
« Terug naar recepten
Krokante chocolade-marshmallow vierkantjes
PT30M
Krokante chocolade-marshmallow vierkantjes
Een heerlijk krokante chocolade-marshmallow vierkantjes recept uit de amerikaanse keuken wat echt de moeite waard is om uit te proberen.
Recept van:
Sascha ten Brink
Bereidingstijd:
30 min
Personen:
4 personen
Categorieën:
- > Hapjes - Koud
- > Taarten, gebak & ijs - Cake
Bevat per éénpersoons portie:
Waardering:
5
0
1
Herkomst:
Amerika
Keuken:
Amerikaanse
Bron:
Caspar van Koffietijd - L. Lekker
Kan worden ingevroren:
Nee
Geplaatst op:
Bereiding
Hoe Krokante chocolade-marshmallow vierkantjes te bereiden
Bekleed het bakblik met bakpapier.
Smelt in een pan op middelhoog vuur de boter samen met de cacao, de marshmallows en het cacaopoeder.
Roer goed, tot alles na een paar minuten gesmolten is.
Haal van het vuur en roer er de rice-crispies door.
Doe het mengsel in het bakblik en druk aan.
Smelt de chocola en trek hiermee met behulp van een lepel of vork streepjes van chocola op de bovenkant.
Laat afkoelen en snijd in vierkantjes.
Smelt in een pan op middelhoog vuur de boter samen met de cacao, de marshmallows en het cacaopoeder.
Roer goed, tot alles na een paar minuten gesmolten is.
Haal van het vuur en roer er de rice-crispies door.
Doe het mengsel in het bakblik en druk aan.
Smelt de chocola en trek hiermee met behulp van een lepel of vork streepjes van chocola op de bovenkant.
Laat afkoelen en snijd in vierkantjes.