Recept
« Terug naar recepten
Kruidenthee(melanges)
PT10M
Kruidenthee(melanges)
Een heerlijk kruidenthee(melanges) recept uit de europese keuken wat echt de moeite waard is om uit te proberen.
Bereiding
Hoe Kruidenthee(melanges) te bereiden
Giet heet water over de kruiden.
Naargelang de structuur van het kruid laten inwerken.
Is het kruid mals dan heeft het 5 minuutjes nodig om in te werken.
Heeft het kruid een houtachtige structuur dan 10 minuutjes inwerktijd.
Let wel de jonge blaadjes zijn het best.
(bij brandnetel de toppen),
zoeten het liefst met honing of zoethout.
Suiker kan natuurlijk ook.
Koud is het ook erg lekker met wat citroen of limoensap.
Naargelang de structuur van het kruid laten inwerken.
Is het kruid mals dan heeft het 5 minuutjes nodig om in te werken.
Heeft het kruid een houtachtige structuur dan 10 minuutjes inwerktijd.
Let wel de jonge blaadjes zijn het best.
(bij brandnetel de toppen),
zoeten het liefst met honing of zoethout.
Suiker kan natuurlijk ook.
Koud is het ook erg lekker met wat citroen of limoensap.