Recept
« Terug naar recepten
Kruidige kaassalade
PT10M
Kruidige kaassalade
Een heerlijk kruidige kaassalade recept uit de hollandse keuken wat echt de moeite waard is om uit te proberen.
Recept van:
Flavia Vasco de Sousa
Bereidingstijd:
10 min
Personen:
4 personen
Categorieën:
- > Bijgerechten - Salades
Bevat per éénpersoons portie:
Waardering:
5
0
3
Herkomst:
Nederland
Keuken:
Hollandse
Bron:
Proef Belvilla
Kan worden ingevroren:
Ja
Geplaatst op:
Bereiding
Hoe Kruidige kaassalade te bereiden
De kaas in smalle reepjes snijden.
De 2 el olijfolie in de wok verhitten en de paddenstoelen hierin wokken samen met de tijm en peper tot ze wat zacht zijn (even apart leggen).
De sla over 4 borden verdelen of in een slabak .
De ingrediënten voor de dressing goed mengen.
De paddenstoelen over de sla verdelen en hierover de uiringen en kaasreepjes strooien.
Giet de dressing er dan over.
De 2 el olijfolie in de wok verhitten en de paddenstoelen hierin wokken samen met de tijm en peper tot ze wat zacht zijn (even apart leggen).
De sla over 4 borden verdelen of in een slabak .
De ingrediënten voor de dressing goed mengen.
De paddenstoelen over de sla verdelen en hierover de uiringen en kaasreepjes strooien.
Giet de dressing er dan over.
Mijn kookverhaal (Flavia Vasco de Sousa)
Serveer met grof bruin- of boerenbrood of ciabattabrood.