Doe de spaghetti in een mooie schaal en strooi er de peterselie over.
De vis kun je er natuurlijk ook door doen, maar apart erbij is ook een optie
Recept
« Terug naar recepten
Lekkere pittige spaghetti met vis uit de wok
PT20M
Lekkere pittige spaghetti met vis uit de wok
Een lekker receptje als je geen zin hebt om uitgebreid te kokkerellen
Recept van:
Els Meeuwsen
Bereidingstijd:
20 min
Personen:
2 personen
Categorieën:
Bevat per éénpersoons portie:
Waardering:
Herkomst:
Nederland
Keuken:
Hollandse
Bron:
Eigen recept
Geplaatst op:
Bereiding
Hoe Lekkere pittige spaghetti met vis uit de wok te bereiden
- Olie in de hapjespan verwarmen en de ui en knoflook fruiten (niet bakken)
- Als deze glazig wordt dan de ansjovis en pepertje meebakken ’n paar minuten
- Afblussen met de wijn even doorkoken en dan de tomatenblokjes en kappertjes erbij
- Laat dit alles even door pruttelen en kook de spaghetti volgens de verpakking maar 1 min. korter
- Afspoelen en bij de saus doen en doorroeren
- Olie in de wok en de vis in een paar minuten gaar wokken
Harry Löhr zegt:
Dit komt binnenkort bij ons op tafel!
Ik maak ook wel eens spaghetti met alleen sardines, bijna een soortgelijk recept :)