KookJij

Lambert's soep

Een heerlijk lambert's soep recept uit de europese keuken wat echt de moeite waard is om uit te proberen.
Recept van:
Bereidingstijd: 45 min
Personen: 4 personen
Bevat per éénpersoons portie:
Waardering:
Herkomst: Frankrijk
Keuken: Europese
Bron: Lambert
Kan worden ingevroren: Nee
Geplaatst op:

Bereiding

Hoe Lambert's soep te bereiden

Snijd de ui in dunne ringen en laat ze zachtjes bruin worden in 20 gram boter.Scheur de gewassen sla in stukken en laat dit in een bodempje water 2 à 3 min.zachtjes koken.Dan de kerriepoeder er goed doorheen roeren en 1.5 liter heet water met het bouillonblokje toevoegen.Laat dit 5 min.goed doorkoken.Dan de fijngesneden peterselie en de dopertwen toevoegen en dit 15 min.laten koken.Snij ondertussen het witbrood in blokjes en bak deze lichtbruin in een koekepan.Na het koken van de soep dit voorzichtig pureren met een staafmixer breng het aan de kook en voeg de crème fraîche toe. Dan nog even de kook erover en serveer het in kommen of soepborden met wat croûtons erover.

Reageer op dit recept

Uw bericht mag nog karakters bevatten

Reacties op dit recept

Er zijn nog geen reacties geplaatst