Recept
« Terug naar recepten
Lamsfilet op een bedje van ravioli met spinazie
PT20M
Lamsfilet op een bedje van ravioli met spinazie
Een heerlijk lamsfilet op een bedje van ravioli met spinazie recept uit de belgische keuken wat echt de moeite waard is om uit te proberen.
Recept van:
Hilde Dumont
Bereidingstijd:
20 min
Personen:
4 personen
Categorieën:
- > Hoofdgerechten - Vlees
- > Hoofdgerechten - Pasta's
Bevat per éénpersoons portie:
Waardering:
5
0
6
Herkomst:
Belgie
Keuken:
Belgische
Bron:
Derbyke & Elmo
Kan worden ingevroren:
Ja
Geplaatst op:
Bereiding
Hoe Lamsfilet op een bedje van ravioli met spinazie te bereiden
Kook de ravioli zoals op verpakking staat vermeld.
Spinazie fijn snijden even opwokken samen met de in ringen gesneden ajuin, kruid goed met de lamskruiden.
Voeg de ravioli toe en de Boursin, goed mengen.
Bak de gekruide lamsfilets aan weerszijde rosé aan.
Serveer de warme mengeling ravioli op bord, het vlees versneden erop, werk af met Boursin en fijn gesnipperde bieslook en balsamicodressing.
Spinazie fijn snijden even opwokken samen met de in ringen gesneden ajuin, kruid goed met de lamskruiden.
Voeg de ravioli toe en de Boursin, goed mengen.
Bak de gekruide lamsfilets aan weerszijde rosé aan.
Serveer de warme mengeling ravioli op bord, het vlees versneden erop, werk af met Boursin en fijn gesnipperde bieslook en balsamicodressing.