KookJij

Lamskarbonaadjes met Vijgen uit de Oven

Een heerlijk lamskarbonaadjes met vijgen uit de oven recept uit de europese keuken wat echt de moeite waard is om uit te proberen.
Recept van:
Bereidingstijd: 780 min
Personen: 6 personen
Categorieën:
  1. > Bijgerechten - Vlees
  2. > Hoofdgerechten - Vlees
Bevat per éénpersoons portie:
Waardering:
Herkomst: Italie
Keuken: Europese
Bron: Italiaanse kennis van de familie.
Kan worden ingevroren: Nee
Geplaatst op:

Bereiding

Hoe Lamskarbonaadjes met Vijgen uit de Oven te bereiden

*Maak van de thijm,rozemarijn,marjoraan, knoflook en olijfolie in de keukenmachine een marinade en gebruik hiervan 2/3 om de karbonaadjes in te wrijven.Hierna de karbonaadjes flink peperen.Dan gedurende 12 uur wegzetten in de koeling
*Oven aanzetten op 200 graden Celsius
*Karbonaadjes aan- en dichtschroeien in de rijstolie,op het ovenrek in het midden van de oven zetten en 10 - 12 minuten laten grillen.Hou de karbonaadjes warm onder de alu-folie
*Zet de oven aan op 220 graden Celsius
*De vijgen met de overgebleven 1/3 kruidenmix + de mix van kaneel,gember,citroenthijm en olie "wassen" en vervolgens in de oven zetten op het rek (dat bedekt is met alu-folie)
*Na 10 minuten uit de oven halen

Mijn kookverhaal (Jan A van der Hoeden)

OPDIENEN:
*Op de voorverwarmde borden de karbonaadjes verdelen met
de vijgen.
Geef hierbij een aardappelpurée en een gemixte gegrillde groenteschotel

Reageer op dit recept

Uw bericht mag nog karakters bevatten

Reacties op dit recept

Er zijn nog geen reacties geplaatst