Recept
« Terug naar recepten
Lamskroon in een winters kleedje
PT30M
Lamskroon in een winters kleedje
Een heerlijk lamskroon in een winters kleedje recept uit de belgische keuken wat echt de moeite waard is om uit te proberen.
Recept van:
Hilde Dumont
Bereidingstijd:
30 min
Personen:
2 personen
Categorieën:
- > Hoofdgerechten - Vlees
Bevat per éénpersoons portie:
Waardering:
5
0
1
Herkomst:
Belgie
Keuken:
Belgische
Bron:
Derbyke & Elmo
Kan worden ingevroren:
Ja
Geplaatst op:
Bereiding
Hoe Lamskroon in een winters kleedje te bereiden
Lamskroon in twee verdelen en goed kruiden.
Groenten grof snijden en beetgaar stoven evenzeer kruiden.
Krieltjes wassen en in schil beetgaar koken, afgieten en in stervorm snijden.
Voor de saus, beetgare spruiten met sjalotjes even opbakken, room toevoegen en kruiden. Mix dit geheel en warm goed op.
Lamskroon rozé aanbakken.
Serveer dit gerecht zeer warm.
Groenten grof snijden en beetgaar stoven evenzeer kruiden.
Krieltjes wassen en in schil beetgaar koken, afgieten en in stervorm snijden.
Voor de saus, beetgare spruiten met sjalotjes even opbakken, room toevoegen en kruiden. Mix dit geheel en warm goed op.
Lamskroon rozé aanbakken.
Serveer dit gerecht zeer warm.
Mijn kookverhaal (Hilde Dumont)
Klik op foto om te vergroten.