Recept
« Terug naar recepten
Papillot met verrassingen
PT25M
Papillot met verrassingen
Een beetje van dit een beetje van dat en dan maar heerlijk smullen
Recept van:
Hilde Dumont
Bereidingstijd:
25 min
Personen:
2 personen
Categorieën:
Bevat per éénpersoons portie:
Waardering:
Herkomst:
Belgie
Keuken:
Belgische
Bron:
Derbyke, Elmo & Blondy
Kan worden ingevroren:
Nee
Geplaatst op:
Bereiding
Hoe Papillot met verrassingen te bereiden
- Krieltjes in schil half beetgaar koken en in twee snijden. Deze al kruiden met peper en zout. Wortel halveren en in fijne ringen snijden. Sjalotjes in ringen snijden. Paprika's fijn snijden. Neem twee vellen alluminiumfolie verdeel de groenten en krieltjes erover kruid een beetje vervolgens de zalm en aspergespunten erbij eveneens goed kruiden. Zonnebloemolie en de Pineau erover sprenkelen en een toefje kaas erop. Vouw de papillot goed toe en laat dit zalig gerecht garen op de BBQ.
Mijn kookverhaal (Hilde Dumont)
Klik op foto om te vergroten.