KookJij

Lamsragout met vijgen

Een heerlijk lamsragout met vijgen recept uit de belgische keuken wat echt de moeite waard is om uit te proberen.
Recept van:
Bereidingstijd: 30 min
Personen: 1 personen
Categorieën:
  1. > Dieet & Slank - Hoofdgerecht
Bevat per éénpersoons portie: 653 kCal energie
Waardering:
Herkomst: Belgie
Keuken: Belgische
Bron: Libelle
Kan worden ingevroren: Nee
Geplaatst op:

Bereiding

Hoe Lamsragout met vijgen te bereiden

1. Snij het lamsvlees in dobbelsteentjes. Schil de gember en hak 'm fijn. Hak het teentje knoflook. Spoel de sinaasappel met heet water. Rasp de schil en pers het vruchtvlees. Snij de vijgen in blokjes. Was de aubergine en snij hem in kleine b lokjes.
2. Verhit de olie in een pan en bak het vlees. Doe er de knoflook, gember, vijgen en aubergine bij en laat 5 minuten stoven. Doe er het sinaasappelsap, de geraspte schil en 1 dl water bij. Kruid met peper, zout en kaneel en laat 20 minuten garen. Kook de rijst en serveer met de lamsragout.

Reageer op dit recept

Uw bericht mag nog karakters bevatten

Reacties op dit recept

Er zijn nog geen reacties geplaatst