Recept
« Terug naar recepten
Lamsvlees Tajine met Abrikozen IV
PT150M
Lamsvlees Tajine met Abrikozen IV
Een heerlijk lamsvlees tajine met abrikozen iv recept uit de afrikaanse keuken wat echt de moeite waard is om uit te proberen.
Recept van:
Jan A van der Hoeden
Bereidingstijd:
150 min
Personen:
6 personen
Categorieën:
- > Bijgerechten - Vlees
- > Snacks - Warm
Bevat per éénpersoons portie:
Waardering:
5
0
1
Herkomst:
Marokko
Keuken:
Afrikaanse
Bron:
Familie
Kan worden ingevroren:
Nee
Geplaatst op:
Bereiding
Hoe Lamsvlees Tajine met Abrikozen IV te bereiden
1).Doe alle ingredienten behalve de abrikozen in een grote pan met dikke bodem en deksel. Er moet zoveel bouillon in dat alles ruim onder staat.
2).Zet de pan in de voorverwarmde oven gedurende 1 1/2 uur.
3).Doe er zo nodig extra bouillon bij met alle abrikozen.
4).Zet de pan nog eens een 30 minuten in de oven.
2).Zet de pan in de voorverwarmde oven gedurende 1 1/2 uur.
3).Doe er zo nodig extra bouillon bij met alle abrikozen.
4).Zet de pan nog eens een 30 minuten in de oven.
Mijn kookverhaal (Jan A van der Hoeden)
DIEN OP : Met Marokkaanse rijst (zie aldaar) of met couscous.