Recept
« Terug naar recepten
Lasagne apart met scampi's
PT30M
Lasagne apart met scampi's
Een heerlijk lasagne apart met scampi's recept uit de belgische keuken wat echt de moeite waard is om uit te proberen.
Recept van:
Hilde Dumont
Bereidingstijd:
30 min
Personen:
2 personen
Categorieën:
Bevat per éénpersoons portie:
Waardering:
5
0
1
Herkomst:
Belgie
Keuken:
Belgische
Bron:
Derbyke & Elmo
Kan worden ingevroren:
Ja
Geplaatst op:
Bereiding
Hoe Lasagne apart met scampi's te bereiden
Breek de lasagna bladeren in stukken en bak deze krokant aan in de pindaolie. Hou enkele stukken apart voor afgarnering.
Voeg de room toe evenzeer de gehakte spinazie, ajuin en tomatenpuree, laat op een zacht vuur sudderen en kruid naar smaak af met de boven vernoemde kruiden.
Als laatste de gepelde scampi's toevoegen.
Serveer dit gerecht zeer warm met de kaas en enkele stukjes gebakken lasagne.
Voeg de room toe evenzeer de gehakte spinazie, ajuin en tomatenpuree, laat op een zacht vuur sudderen en kruid naar smaak af met de boven vernoemde kruiden.
Als laatste de gepelde scampi's toevoegen.
Serveer dit gerecht zeer warm met de kaas en enkele stukjes gebakken lasagne.
Mijn kookverhaal (Hilde Dumont)
Klik op foto om te vergroten.
derbyke zegt:
Eerlijk gezegd wat betreft de bereiding was gewoon een experiment... ze bleven toch een beetje krokant en de kleur was ook wel apart, van binnen waren ze toch gaar. Was het proberen waard, en voor de afwerking ook wel iets apart. Wat wil zeggen het was niet echt iets apart maar zo kan je ook lasagne op een andere manier bereiden en is evenzeer vlug bereid. Vriendelijke groetjes vanuit Belgie :);):p