Recept
« Terug naar recepten
Lasagne met aardbeien
PT50M
Lasagne met aardbeien
Een heerlijk lasagne met aardbeien recept uit de hollandse keuken wat echt de moeite waard is om uit te proberen.
Recept van:
Marijke Geurts
Bereidingstijd:
50 min
Personen:
4 personen
Categorieën:
- > Nagerechten - Koud
Bevat per éénpersoons portie:
Waardering:
5
0
3
Herkomst:
Nederland
Keuken:
Hollandse
Bron:
boodschappen.nl
Kan worden ingevroren:
Nee
Geplaatst op:
Bereiding
Hoe Lasagne met aardbeien te bereiden
Verwarm de oven voor op 180°C. Kook de lasagnebladen 3 minuten voor. Schep ze uit de pan en leg ze naast elkaar op een schone doek. Wel de rozijnen in warm water en vet de ovenschaal in met boter. Meng vanillevla met vanillesuiker. Doe vanillevla, lasagnebladen, rozijnen en aardbeien in laagjes in de schaal. Begin en eindig met een laagje vanillevla.
Bereiden:
Zet de lasagne circa 30 minuten in het midden van de oven. De zoete lasagne kan zowel warm als koud gegeten worden.
Tip:
- Bestrooi de bovenste laag vanillevla eens met bruine suiker.
Bereiden:
Zet de lasagne circa 30 minuten in het midden van de oven. De zoete lasagne kan zowel warm als koud gegeten worden.
Tip:
- Bestrooi de bovenste laag vanillevla eens met bruine suiker.
Reageer op dit recept
Reacties op dit recept
derbyke zegt:
bobbeltje zegt: