Recept
« Terug naar recepten
Lasagne met kabeljauw en olijventapenade
PT30M
Lasagne met kabeljauw en olijventapenade
Een heerlijk lasagne met kabeljauw en olijventapenade recept uit de belgische keuken wat echt de moeite waard is om uit te proberen.
Recept van:
Erwin Elens
Bereidingstijd:
30 min
Personen:
4 personen
Categorieën:
Bevat per éénpersoons portie:
Waardering:
Herkomst:
Belgie
Keuken:
Belgische
Bron:
zesta.be
Kan worden ingevroren:
Nee
Geplaatst op:
Bereiding
Hoe Lasagne met kabeljauw en olijventapenade te bereiden
Verwarm de oven voor op de grillstand. Breng lichtgezouten water aan de kook. Leg de lasagnevellen 4 minuten in het kokende water. Laat uitlekken.
Snijd de kabeljauw in 8 of 16 plakken. Stoom ze in 5 tot 6 minuten gaar.
Leg een laag lasagnevellen in een ovenschaal en bestrijk die met tomatensaus. Leg de vis erop en besmeer hem met een laagje tapenade.
Bedek met een laag lasagnevellen. Bestrooi met peper en geraspte Parmezaanse kaas.
Zet de schaal nog even onder de grill. Besprenkel de lasagne met olijfolie en dien op.