KookJij

Lasagne met spinazie en bananen

Een heerlijk lasagne met spinazie en bananen recept uit de hollandse keuken wat echt de moeite waard is om uit te proberen.
Recept van:
Bereidingstijd: 80 min
Personen: 4 personen
Categorieën:
  1. > Hoofdgerechten - Pasta's
Bevat per éénpersoons portie:
Waardering:
Herkomst: Nederland
Keuken: Hollandse
Bron:
Kan worden ingevroren: Ja
Geplaatst op:

Bereiding

Hoe Lasagne met spinazie en bananen te bereiden

Gehakt rul bakken, daarna uien en paprika toevoegen en even meebakken
Tomaten toevoegen, even meeverwarmen en een beetje kapot maken.
Saus en melk toevoegen en aan de kook brengen, 2 minuten zachtjes laten koken.
Uit de spinazie goed het vocht knijpen.
Een grote ovenschaal invetten en laagjes maken volgens het volgende schema (van onder naar boven beginnen, kaas komt als laatste erop):

kaas
saus
lasagnebladen
banaan
saus
lasagne bladen
spinazie
lasagne bladen
saus

De lasagne in een voorverwarmde oven (200 °C) gaar laten worden in 50 à 60 min.

Mijn kookverhaal (sapo)

Iedereen die het hoort denkt "hmmm, is dat wel lekker?" en iedereen die het geproeft heeft wil het recept.

Reageer op dit recept

Uw bericht mag nog karakters bevatten

Reacties op dit recept

 Esmeralda Wijnsma

Esmeralda Wijnsma zegt:
Ik vond het een heerlijke lasagne! Alleen was hij bij mij na 40 minuten op 200 graden al gaar!
We hebben gezellig aan tafel gezeten en gesmuld!

Hartelijk dank voor dit heerlijk gerecht!

Groetjes

Esmeralda Wijnsma