Recept
« Terug naar recepten
Lasagne spinazie
PT45M
Lasagne spinazie
Een heerlijk lasagne spinazie recept uit de europese keuken wat echt de moeite waard is om uit te proberen.
Recept van:
florry van Hulst
Bereidingstijd:
45 min
Personen:
4 personen
Categorieën:
Bevat per éénpersoons portie:
Waardering:
5
0
1
Herkomst:
Italie
Keuken:
Europese
Bron:
Kan worden ingevroren:
Nee
Geplaatst op:
Bereiding
Hoe Lasagne spinazie te bereiden
Het gehakt bakken met zout, peper en paprikapoeder, uien en knoflook toevoegen champignons toevoegen, spinazie (ontdooien magnetron beetje water) goed roeren dan crème fraîche en als laatste de sofferto niet te veel want het moet geen tomatensmaak krijgen.
Ovenschaal: eerst laagje saus dan lasagnebladen zo opmaken tot 3 lagen dan laatste laag saus met paneermeel geraspte kaas klontje boter zodat er een mooi bruin korstje ontstaat . Tijd dat het in de oven moet staat op het doosje van de lasagnebladen.
Ovenschaal: eerst laagje saus dan lasagnebladen zo opmaken tot 3 lagen dan laatste laag saus met paneermeel geraspte kaas klontje boter zodat er een mooi bruin korstje ontstaat . Tijd dat het in de oven moet staat op het doosje van de lasagnebladen.
Mijn kookverhaal (florry van Hulst)
Bij mijn familie valt het erg in de smaak het is niet moeilijk wel heel gezond.