Dit is een variante voor het gebruikelijke stukje chocolade bij de koffie.Een chocolade lepeltje in de zeer hete koffie roeren
Als proefkonijn heb ik het met een espresso gedaan. heeeerlijk
Recept
« Terug naar recepten
Lekkertje
PT15M
Lekkertje
Een heerlijk lekkertje recept uit de europese keuken wat echt de moeite waard is om uit te proberen.
Recept van:
Martine De Clercq
Bereidingstijd:
15 min
Personen:
12 personen
Categorieën:
- > Dranken - Warm
- > Speciale gelegenheden - Kerst
Bevat per éénpersoons portie:
Waardering:
5
0
4
Herkomst:
Frankrijk
Keuken:
Europese
Bron:
Go Feminin
Kan worden ingevroren:
Ja
Geplaatst op:
Bereiding
Hoe Lekkertje te bereiden
Laat de chocolade in een Bain Marie smelten.
Zodra je een homogene massa hebt een voor een de lepeltjes
in de chocolade dompelen(aleen het gedeelte waar je de vloeistof mee opneemt) deze dan met de bolle kant naar boven even laten drogen op vetpapier.
De lepeltjes dan in de koelkast bewaren.
Zodra je een homogene massa hebt een voor een de lepeltjes
in de chocolade dompelen(aleen het gedeelte waar je de vloeistof mee opneemt) deze dan met de bolle kant naar boven even laten drogen op vetpapier.
De lepeltjes dan in de koelkast bewaren.
mdc zegt:
Bedankt voor de tip.
Ga het proberen.:p