Recept
« Terug naar recepten
Brownie chocolade koekjes
PT10M
Brownie chocolade koekjes
Deze lekkere chocoladekoekjes smaken een beetje als brownies met een zachte binnenkant. In de koekjes zijn stukjes chocolade meegebakken.
Recept van:
Petra Wiggers
Bereidingstijd:
10 min
Personen:
25 personen
Categorieën:
Bevat per éénpersoons portie:
Waardering:
Herkomst:
Duitsland
Keuken:
Europese
Bron:
Lecker.de
Kan worden ingevroren:
Ja
Geplaatst op:
Bereiding
Hoe Brownie chocolade koekjes te bereiden
- Oven voorverwarmen op 160 graden hete-lucht of 180 graden boven-en onder-warmte.
- Bloem en bakpoeder door elkaar mengen. Rest van de ingrediënten (behalve de stukjes chocolade) met de kneedhaken van de mixer tot deeg mixen. Als laatste de stukjes chocolade erdoor mengen.
- Van het deeg een rol vormen en hiervan plakjes van plm. 1 cm breedte afsnijden. Hiervan balletjes vormen en plat drukken.
- Met afstand op het bakpapier op de bakplaat leggen.
- Koekjes in het midden van de oven plm. 12 minuten bakken.
Mijn kookverhaal (Petra Wiggers)
Om de koekjes nog lekkerder te maken kun je er nog chocoladeglazuur overheen strijken.