Recept
« Terug naar recepten
Limburgs Dühvelkesfleisj (Duiveltjesvlees)
PT120M
Limburgs Dühvelkesfleisj (Duiveltjesvlees)
Een heerlijk limburgs dühvelkesfleisj (duiveltjesvlees) recept uit de hollandse keuken wat echt de moeite waard is om uit te proberen.
Recept van:
Smokey Bear
Bereidingstijd:
120 min
Personen:
2 personen
Categorieën:
- > Hoofdgerechten - Vlees
- > Hoofdgerechten - Vlees
Bevat per éénpersoons portie:
Waardering:
5
0
12
Herkomst:
Nederland
Keuken:
Hollandse
Bron:
Kan worden ingevroren:
Ja
Geplaatst op:
Bereiding
Hoe Limburgs Dühvelkesfleisj (Duiveltjesvlees) te bereiden
Vlees aanbraden en apart de champignons aanbakken.
Daarna uien en geweekte nasi kruiden toevoegen bij het vlees
even doorbakken.
Dan ketchap, azijn en ketchup erdoor roeren.
De pepersaus nu maken en erbij kiepen.
Nu de voorgebakken champignons erbij en doorroeren.
Het geheel een uurtje op een laag vuurtje laten sudderen.
Op het laatst de groentes erdoorheen scheppen en even mee laten warmen.
Nu opdienen met rijst, pasta of frites en wat blik- perziken of abrikozen.
Daarna uien en geweekte nasi kruiden toevoegen bij het vlees
even doorbakken.
Dan ketchap, azijn en ketchup erdoor roeren.
De pepersaus nu maken en erbij kiepen.
Nu de voorgebakken champignons erbij en doorroeren.
Het geheel een uurtje op een laag vuurtje laten sudderen.
Op het laatst de groentes erdoorheen scheppen en even mee laten warmen.
Nu opdienen met rijst, pasta of frites en wat blik- perziken of abrikozen.
Mijn kookverhaal (Smokey Bear)
Is een authentiek limburgs recept net als zuurvlees.
Reageer op dit recept
Reacties op dit recept
Smokey Bear zegt:
Bietje zegt:
smokey zegt:
liske zegt:
Henny Hoornenborg zegt:
kloppen niet,dit zijn mijn woorden ook de naam van dit recept is
DUVELTJES VLEES.
Smokey zegt:
liske zegt:
Smokey zegt:
jenny zegt:
Henny zegt:
dit is geen recept van mijn,Smokey Bear daar is het van jenny ik gaf alleen een tip,jenny wat jou vraag was met mais erwten??weet ik niet??zo als de paprika zal er zeker lekker in wezen ook kun je bij zo recept zelf weten wat van kruiden zo als wat er ook lekker er bij in smaakt is kruidnagel.
Henny zegt:
Els Meeuwsen zegt:
Groet Els