Recept
« Terug naar recepten
Lintpasta met een sausje van kreeft en zeevruchten
PT20M
Lintpasta met een sausje van kreeft en zeevruchten
Een heerlijk lintpasta met een sausje van kreeft en zeevruchten recept uit de belgische keuken wat echt de moeite waard is om uit te proberen.
Recept van:
Hilde Dumont
Bereidingstijd:
20 min
Personen:
2 personen
Categorieën:
Bevat per éénpersoons portie:
Waardering:
5
0
2
Herkomst:
Belgie
Keuken:
Belgische
Bron:
Derbyke
Kan worden ingevroren:
Nee
Geplaatst op:
Bereiding
Hoe Lintpasta met een sausje van kreeft en zeevruchten te bereiden
Bak de groenten beet gaar in de olie,voeg de kruiden en zeevruchten toe en houd warm.Voor de saus :ajuin stoven samen met de kreeft voeg witte wijn en pernod toe en de kruiden laat dit alles goed inkoken en binden met een beetje roux.Voeg nu alles samen en laat even alles goed opwarmen.Dien op in een schotel en garneer af met de jonge sla en rivierkreeftjes.